17 Ιαν 2020

Κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης για τη συμφωνία για τις Βάσεις

Κινητοποίηση για την ενημέρωση του λαού σχετικά με τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις βάσεις στη χώρα μας πραγματοποίησε την Πέμπτη  η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Έγινε συγκέντρωση μπροστά στον Ναυτικό Σταθμό Σάμου και στη συνέχεια πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης Σάμου, που κατέληξε στη κεντρική πλατεία της πόλης. Εκεί, χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του Εργατικού κέντρου Σάμου ο Μάριος Βαλωμένος μέλος της διοίκησης και μίλησε ο Τίμος Χατζηλαγός μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης.

"Από τους ομιλητές καταγγέλθηκε η επιχειρούμενη ακόμη μεγαλύτερη πρόσδεση της χώρας μας στο ιμπεριαλιστικό άρμα που βάζει σε κίνδυνο την ειρήνη στη περιοχή και καθιστά την Ελλάδα στόχο αντιποίνων από άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν : « Οι Βάσεις είναι πολέμου εργαλεία – Εμείς δεν υπογράφουμε τη νέα συμφωνία» και μετέδωσαν το μήνυμα που αναγράφονταν σε ένα από τα πανό της κινητοποίησης: «Να μη χύσουν το αίμα τους , ο λαός και η νεολαία για τα συμφέροντα των μονοπωλίων», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.






1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Τα ίδια με εσας λένε και οι Γιαχωβάδες, προκειμένου να μην αμυνθούν περί πάτρης.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required