9 Ιαν 2020

Θεόφιλος Λάζαρος - Θεωρώ ευτυχή τον εαυτό μου που υπηρέτησα τη "γη της επαγγελίας"

Τις ευχαριστίες του εκφράζει με επιστολή του ο Θεόφιλος Λάζαρος, η θητεία του οποίου, ως διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, έληξε και επισήμως.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Δεδομένης, πλέον, της λήξης της θητείας μου ως Κοινού Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας οφείλω να εκφράσω, δημόσια, εγκάρδιες ευχαριστίες προς το σύνολο των εργαζομένων των υγειονομικών μονάδων αυτών και των αποκεντρωμένων δομών τους, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των εργαζομένων των προϊσταμένων υπηρεσιών, καθώς και των εξωτερικών συνεργατών, για την όλη κατανόηση, βοήθεια, συνεργασία και εμπιστοσύνη.

Σαράντα τέσσερις (44) μήνες επίπονης και μεθοδικής δουλειάς, όλων μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποκατέστησαν, σταθεροποίησαν, ανάκαμψαν και βελτίωσαν τις συγκεκριμένες βασικές δομές παροχής υπηρεσιών υγείας του Νομού, που ούτως ή αλλιώς, είναι επιτεύγματα της κοινωνίας του, προς όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς επιβαρύνσεις.

Έγιναν πολλά και σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους, προγραμματίσθηκαν αρκετά, ενώ υπολείπονται κάποια να γίνουν, ακόμη. Ο πήχης είναι ψηλά, όπως οφείλει να είναι.

Θεωρώ ευτυχή τον εαυτό μου, που για τρίτη φορά, την πλέον δύσκολη, τα τελευταία είκοσι πέντε (25) χρόνια, υπηρέτησα τη νησιωτική παραμεθόριο και συγκεκριμένα τη «γη της επαγγελίας»!

Ευγνωμονώ γι’ αυτό την τοπική κοινωνία, που μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες και πραγματικούς φίλους. Τη χαιρετώ με ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι πάντοτε αγωνίσθηκα για το καλύτερο όλων μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required