17 Φεβ 2020

Πρόεδρος κοινότητας Μυτιληνιών: "Ο Μηταράκης κατάλαβε το λάθος του"

Το πάγωμα της επίταξης χώρων στα νησιά για μια εβδομάδα που ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, σχολίασε, μιλώντας στο MEGA Mag, ο πρόεδρος κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Ελευθερόγλου.
Ο κ. Ελευθερόγλου μίλησε για τη νέα δομή που έχει αρχίσει να δημιουργείται στη Σάμο και τις εξαγγελίες του υπουργού, λέγοντας πως «κάλλιο αργά πατά ποτέ».
Ισχυρίστηκε πως ο κ. Μηταράκης κατάλαβε το λάθος που έκανε με το να πάρει μια απόφαση περί επιτάξεων και σχολίασε πως πρόκειται για «πράγματα που θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές».
«Δεν μπορεί σε δημοκρατία και εν καιρώ ειρήνης να γίνονται επιτάξεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μόνιμου χαρακτήρα και όχι προσωρινή, καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα», συμπλήρωσε.


Ο ίδιος, ισχυρίστηκε, πρότεινε στον πρώην βουλευτή Σάμου, κ. Σεβαστάκη, ένα ακατοίκητο νησί για την εγκατάσταση των προσφύγων, προκειμένου να μην υπάρχει εμπλοκή των κατοίκων με τους πολίτες των τρίτων χωρών, ή μια απόμακρη περιοχή και όχι στο κέντρο του νησιού.

Πηγή: https://www.megatv.com/





1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Φτιάξτε Λευκές φυλακές , ΜΟΝΟ για λαθροδιακινητές και τους συνεργούς τους, με 50 χρόνια ακατέβατα και δήμευση κάθε περιουσίας τους. Απαγορέψτε εξαγωγή χρηματικών ποσών εκτός χώρας σε κάθε έναν που δεν έχει φορολογημένο εισόδημα από εργασία και σίγουρα όχι από από επιδόματα. Κόψτε τα επιδόματα σε χρήμα και δώστε μόνο κουπόνια σίτισης. Κάντε καταυλισμούς μόνο σε ξερονήσια.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required