14 Φεβ 2020

Με σεμινάριο Κρητικών χορών ξεκίνησε τις δράσεις του, για το 2020, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου

Με σεμινάριο Κρητικών χορών ξεκίνησε τις δράσεις του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ το 2020, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στη Μαρίνα Πυθαγορείου. Σε συνεργασία με τον Όμιλο Κρητικών Χορών ‘Παπαδόκωστας’ παρευρέθηκαν στο νησί μας οι χοροδιδάσκαλοι Κώστας Παπαδάκης και Γαρυφαλιά Λεκάκη από το Ηράκλειο, οι οποίοι επιμελήθηκαν τις τεχνικές αυτοσχεδιασμού και την παρουσίαση χορών της κεντρικής Κρήτης.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν χορευτές και ο χοροδιδάσκαλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας "Ειρήνη" και του ΧΟΡ.Ο.Σ, ενώ συμμετείχαν και χορεύτριες μαζί με τη δασκάλα τους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου "Κυβέλη". Όλοι οι συμμετέχοντες αποκόμισαν σημαντικές χορευτικές πληροφορίες και βήματα για τους χορούς της κεντρικής Κρήτης, ενώ είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε διάφορες τεχνικές.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο Κρητικών Χορών "Παπαδόκωστας", τον Κώστα Παπαδάκη και τη Γαρυφαλιά Λεκάκη για αυτή τη συνεργασία, όλους όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο καθώς και τη Διεύθυνση της Μαρίνας Πυθαγορείου που στηρίζει όλες τις δράσεις πολιτισμού του Ομίλου.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ έχει ήδη προγραμματίσει και ετοιμάζει δεκάδες δράσεις εντός και εκτός του νησιού, που θα προβάλλουν τα πλούσια πολιτιστικά στοιχεία του τόπου μας και της χώρας μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required