5 Φεβ 2020

"Έργα και όχι υποσχέσεις" - Για την επίσκεψη του περιφερειάρχη στην Υδρούσα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κοινότητα Υδρούσας, έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Σάμου, κ. Αρτέμης Πανούσος. Η επιστολή αναφέρει: 

"Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρη καθώς και τους συνεργάτες του κ. Πανουράκη Β. και κ. Βασιλείου Ν. για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του κοινοτάρχη Υδρούσας κ. Ευγενικού Χ. για την προώθηση και υλοποίηση της μελέτης στατικότητας του ιερού Ναού Υδρούσης Αγ. Αθανασίου.


Ο κύριος περιφερειάρχης το Σάββατο 1/2/20 επισκέφτηκε το χωριό της Υδρούσας, συζήτησε με την εκκλησιαστική επιτροπή, τον ιερέα του χωριού πατήρ Αλέξανδρο, τον πρόεδρο της Κοινότητας και με κατοίκους του χωριού. Αφού εκτίμησε και ο ίδιος την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του έργου (μελέτη και κατασκευή στατικότητας ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου) έργου μοναδικής πολιτιστικής και χριστιανικής κληρονομιάς, έδωσε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για την άμεση εκτέλεσή του. Έργο που καθυστερούσε εδώ και 3 χρόνια η υλοποίησή του με απρόβλεπτες συνέπειες σε περίπτωση απρόβλεπτου δυσμενούς συμβάντος.

Στο σημείο αυτό κρατώ την έκφραση του περιφερειάρχη «έργα και όχι λόγια – υποσχέσεις». Του εύχομαι έτσι να αντιδρά σε όλα τα προβλήματα του τόπου ώστε στο πέρασμά του σαν περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου να βοηθήσει στην ανάπτυξη των νησιών μας.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον πρώην βουλευτή Ν. Σάμου κ. Θαλασσινό για την θετική του παρέμβαση στο θέμα, κάτι που κάνει πάντοτε όταν ζητηθεί η βοήθειά του.

Κλείνοντας την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους που ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού καλή συνέχεια και μέσα από τον διάλογο, την ενημέρωση και την συνεργασία, μπορούμε πραγματικά να τα καταφέρουμε να δούμε τον τόπο μας διαφορετικά.

Καλή και επιτυχής συνέχεια σε όλους μας.


Με εκτίμηση

Πανούσος ΣΤ. Αρτέμης

Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Σάμου"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required