12 Φεβ 2020

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών

Σε τρεις εξιχνιάσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στο Βαθύ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Σάμου.

Η πρώτη αφορά περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, στο Βαθύ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο περίπτερο στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή (ηχοσύστημα), ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και είδη ρουχισμού.

Επίσης, εξιχνιάστηκε περίπτωση διάρρηξης - κλοπής, που διαπράχθηκε πριν περίπου δύο μήνες, σε οικία 45χρονης, στο Βαθύ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 27 ετών. Όπως προέκυψε, οι δράστες μπήκαν στην προαναφερόμενη οικία, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν είδη ρουχισμού και οικοσκευές.

Τέλος, εξιχνιάστηκε ακόμα μία κλοπή που διαπράχθηκε πριν περίπου τέσσερις μήνες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Βαθύ. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μπήκε στο κατάστημα, παραβιάζοντας την είσοδο και αφαίρεσε φιάλες με αλκοολούχα ποτά, είδη καπνιστού και μικρό χρηματικό ποσό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required