28 Φεβ 2020

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού στη Σάμο - Υπό αντίξοοες συνθήκες η επίσκεψη Μητσοτάκη

Και ενώ η Σάμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η αυριανή του επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό αντίξοες συνθήκες, αφού είναι σε εξέλιξη το κλείσιμο των συνόρων της χώρας στην περιοχή του Έβρου, ώστε να απαγορευτεί η είσοδος σε μετανάστες και πρόσφυγες που κινήθηκαν να φτάσουν στην Ελλάδα με τις ευλογίες της Τουρκίας, ενώ ο κορωνοϊός έχει ήδη περάσει στη χώρα μας με επιβεβαιωμένα κρούσματα.


Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Σάμο

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να πετάξει το πρωί του Σαββάτου στις 08.00 με ελικόπτερο τύπου Chinook και προορισμό το αεροδρόμιο της Σάμου.

Στις 10:30 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Σάμου (που έχει επιβαρυνθεί τα μέγιστα με το μεταναστευτικό), συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, ώστε να υπάρξει ενημέρωση, μεταξύ άλλων, και για τα ζητήματα αντιμετώπισης του κορωνοϊού ενώ ο διοικητής του ιδρύματος, κ. Νίκος Στεφανής, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου καθώς και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών θα του εκθέσουν τα χρονίζοντα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και υλικού.

Στις 11:30 θα μεταβεί στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου όπου στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους φορείς του νησιού. Έχουν ήδη ειδοποιηθεί το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, οι Εμπορικοί Σύλλογοι του νησιού, ο Σύνδεσμος Ναυτιλιακών & Τουριστικών Πρακτόρων κλπ. 


Δεν έχει γίνει γνωστό, στην παρούσα φάση, αν τελικά ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιήσει επίσκεψη στην περιοχή Ζερβού, όπου δημιουργείται το νέο ΚΥΤ, και η οποία τελεί υπό κατάληψη με δεκάδες συγκεντρωμένους πολίτες, σε 24ωρη βάση, από τα ξημερώματα της Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required