20 Φεβ 2020

Από ειδικός, γενικός γραμματέας ο Μάνος Λογοθέτης

Με κοινή απόφαση του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, ορίζονται οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς του υπουργείου. Συγκεκριμένα, ο κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης διατηρεί τη θέση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ τη γενική γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος ειδικός γραμματέας Υποδοχής, κ. Εμμανουήλ Λογοθέτης.


Παράλληλα, ορίζονται νέοι ειδικοί γραμματείς η κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη που αναλαμβάνει την ειδική γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και ο κ. Ευάγγελος-Απόστολος Κωνσταντίνου που αναλαμβάνει την ειδική γραμματεία Συντονισμού Εμπλεκόμενων Φορέων.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Εμμανουήλ Λογοθέτης γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ιατρός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης με βαθμό «Άριστα». Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» καθώς και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μόνιμος ιατρός του ΕΟΔΥ, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος στο υπουργείο Οικονομίας σε θέματα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (2007-2009), καθώς και σύμβουλος στο γραφείο προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ. Το 2015 διατέθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Σάμο ως συντονιστής πεδίου ιατρικού και ψυχοκοινωνικού κλιμακίου ΚΥΤ Σάμου. Και το 2019 κατέλαβε τη θέση του γενικού συντονιστή πεδίου ιατρικού και ψυχοκοινωνικού κλιμακίου 2ης ΥΠΕ Νήσων (ΚΥΤ Σάμου, Μυτιλήνης, Χίου, Κω, Λέρου), στην οποία παρέμεινε έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους, όπου και διορίστηκε ως ειδικός γραμματέας Υποδοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required