15 Φεβ 2020

Σε απεργία οι δικηγόροι της Σάμου

Την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για απεργία των δικηγόρων στις 18 Φεβρουαρίου κατά της επιβολής τέλους δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές με τον ν.4640/2019, επικύρωσε ομόφωνα το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου.

Επίσης, ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου στην εξαγγελθείσα απεργιακή κινητοποίηση του συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου την Δευτέρα 17 και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, με πάγια αίτημα την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των Δικαστικών Υπηρεσιών της Σάμου, αλλά και λόγω των αυξημένων προβλημάτων στα Δικαστήρια της Σάμου, εξαιτίας του Προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Να σημειωθεί πως οι υποθέσεις του Μεταβατικού Εφετείου Αιγαίου τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου, δεν θα συζητηθούν.











Σε απεργία οι Δικαστικοί Υπάλληλοι της Σάμου

Την κήρυξη 72ωρης απεργίας από τη Δευτέρα 17 έως και την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, αποφάσισε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Σάμου. "Η συνεχιζόμενη υποστελέχωση των Δικαστικών Υπηρεσιών της Σάμου και ο ιδιαίτερα αυξημένος όγκος εργασίας λόγω του τεράστιου και συνεχιζόμενου κύματος των προσφυγικών μεταναστευτικών ροών, έχουν εξαντλήσει την υπομονή και τις αντοχές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required