6 Φεβ 2020

Κ. Μουτζούρης - Ενημερώθηκε για τα έργα και συναντήθηκε με φορείς και στελέχη οργανισμών

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και στελέχη οργανισμών, καθώς και επίσκεψη στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, κατά την επίσκεψή του στη Σάμο, στις 31 Ιανουαρίου και 1η Φεβρουαρίου, στα πλαίσια της διεξαγωγής του Περιφερειακού Συμβουλίου.


Το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη τον Δήμο Δυτικής Σάμου και ενημερώθηκε στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη για τις ανάγκες του νεοσύστατου Δήμου. Επίσης, συζητήθηκαν αναλυτικά τα έργα που εκτελούνται και αυτά που προγραμματίζονται, παρουσία του μηχανικού κ. Νίκου Ελένη και του κ. Καραγιαννίδη, υπεύθυνου του Δήμου για τα τεχνικά έργα. 

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Κάμπο Μαραθοκάμπου και την Υδρούσσα, όπου ενημερώθηκε από κατοίκους και τον πρόεδρο του χωριού για τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και για την ανάγκη εκτέλεσης έργων επισκευής του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου. 

Στον Μαραθόκαμπο συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας κ. Βολακάκη και με  τον πρόεδρο της κοινότητας Μαραθοκάμπου. Μαζί με τον Δήμαρχο Δυτικής Σάμου πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο σε έργα που χρήζουν άμεσης υλοποίησης και απαιτούν την αγαστή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, την ίδια μέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο χωριό Μεσόγεια, όπου συναντήθηκε με μέλη
του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή», συνομίλησε με κατοίκους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Αμέσως μετά την περιοδεία του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Η Σάμος αποτελεί ‘’στολίδι’’ για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ένα νησί σπάνιας φυσικής ομορφιάς με σπουδαία ιστορία, εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα και με φιλόξενους ανθρώπους που το αγαπούν πραγματικά. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ενημερωθούμε για τα όσα πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, προκειμένου να υποστηρίξουμε τους Δήμους και τους κατοίκους του νησιού. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν πιστεύουμε πως το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετά από τα έργα θα έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό και θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και σε υλοποίηση άλλων έργων ζωτικής σημασίας για την ευημερία του νησιού.»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required