4 Φεβ 2020

Η παράταξη "Όλοι μαζί για τη Σάμο" για το Μεταναστευτικό

Δελτίο τύπου για το Μεταναστευτικό εξέδωσε η παράταξη «Όλοι μαζί για τη Σάμο».

Η παράταξη αναφέρει:

"Ως δημοτική παράταξη στον Δήμο Ανατολικής Σάμου από την πρώτη στιγμή της  εκλογής μας και της ανάληψης των καθηκόντων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο  προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας, επιδιώκοντας   να εκπροσωπούμε με το καλύτερο τρόπο τους συμπολίτες μας και να αγωνιζόμαστε για την υλοποίηση όλων αυτών για τα οποία μας έχουν δώσει εντολή.  

Οι θέσεις μας για το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού -προσφυγικού που βασανίζει το τόπο μας ήταν και παραμένουν σταθερές και αταλάντευτες. Ίδιες και πριν τις εκλογές, ίδιες και σήμερα. Δυστυχώς για τον τόπο μας πολλές από τις θέσεις και προβλέψεις μας επαληθεύονται καθημερινά με όλες αυτές τις αρνητικές εξελίξεις που ζούμε.

Μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξης  σε συγκέντρωση των μελών που μετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο καταγράφηκε η αγωνία όλων μας για τις αρνητικές εξελίξεις και  επιβεβαιώθηκε από όλους η ανάγκη να παραμείνει η ομάδα  ενωμένη και  συμπαγής  και να εξακολουθήσει στην ίδια κατεύθυνση με ανάληψη στο άμεσο μέλλον πρωτοβουλιών και δράσεων που θα αναδεικνύουν τόσο την ανάγκη αλλαγής της εφαρμοζόμενης πολιτικής από  αυτούς που έχουν την ευθύνη διαχείρισης του μεταναστευτικού , αλλά και την ανάγκη συντονισμένης και αποτελεσματικής αντίδρασης των συνδημοτών μας στις εφαρμοζόμενες πολιτικές".Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required