21 Μαρ 2020

«Σαμιακόν Βήμα» - Κυκλοφορεί από το Σάββατο, 21 Μαρτίου

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid 19, και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί στην καθημερινότητά μας, στο νέο πρωτοσέλιδο του «Σαμιακού Βήματος». Πλήθος άρθρων, αναλύσεων και πλούσιου ρεπορτάζ για όλες τις νεώτερες εξελίξεις που αλλάζουν ραγδαία την κοινωνική και οικονομική κατάσταση όλων μας. Διαβάστε ακόμη, άρθρο του σαμιακής καταγωγής καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Άρη Ψιλοβίκου, για την 22α Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα του Νερού.




Τα κέντρα διανομής Τύπου περιλαμβάνονται στα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που έχουν δοθεί από τα εμπλεκόμενα υπουργεία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.


3 σχόλια:

Αγγελος είπε...

Με το πλοίο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ξέρει κάποιος να μας πεί τι ακριβώς γίνεται;;;. Το συγκεκριμένο πλοίο προερχόμενο από την Μάλτα προσέγγισε το ακυροβόλιο του Μαραθόκαμπου Σάμου, στις 19:00 της 20ης-3-2020 και αναχώρησε στις 00:30 της 21ης-3-2020. Εν συνεχεία προσέγγισε το αγκυροβόλιο της Κώμης Χίου στις 03:40 της 21ης-3-2020 απ' όπου αναχώρησε στις 11:30 της 21ης-3-2020. Από τις 15:30 σήμερα βρίσκεται αγκυροβολημένο βόρεια της νησίδας Στροβίλι Χίου και αναφέρει ως προορισμό την Σμύρνη. Καμιά πληροφορία κανείς για το τί έκανε επί 5.5 ώρες στον όρμο Μαραθοκάμπου και τι έκανε επί 8 περίπου ώρες στο αγκυροβόλιο της Κώμης Χίου;;;;;.

Ανώνυμος είπε...

Μην παρακολουθείτε πολλές ταινίες

Αγγελος είπε...

Για τον ανώνυμο. Δες το marinetraffic. Επιπλέον. Ο βλάκας σαν και σένα, εραστής της μαλακίας εκ φύσεως, έχει μιά μοναδική αρνητική ικανότητα, ελλείψει επιχειρημάτων να καταφεύγει στον εύκολο τρόπο των ύβρεων. Κατά τους αρχαίους έλληνες, ο «βλαξ» ή «μλαξ»(ρίζα το βλᾱ ή μλᾱ) είχε ως χαρακτηριστικό τη μαλακία, δηλαδή το να αναλώνεται σε άσκοπες και άκαρπες ενέργειες (εξ ου και η λέξη αυτή εννοεί γενικά στη νεοελληνική τη βλακεία, αλλά και ειδικά τον αυνανισμό, που είναι κατά τα παραδεδεγμένα άσκοπη και άκαρπη σεξουαλική πράξη).

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required