11 Μαρ 2020

Σύλλογοι αναστέλλουν τις δράσεις τους συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού

Τις δράσεις τους αναστέλλουν για 14 ημέρες αρκετοί σύλλογοι του νησιού μας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την αναστολή των δραστηριοτήτων τους ανακοίνωσαν ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου, ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος", το Λύκειο Ελληνίδων Σάμου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο αθλητικός Σύλλογος "Αναγέννηση", η Ένωση Μικρασιατών Σάμου, ο Σύλλογος "Μέλισσα", ενώ μέχρι νεωτέρας  αναστέλλονται προσωρινά οι λειτουργίες όλων των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος».

Η φιλαρμονική "Βαθύλλος - Αντώνης Γεροχριστοδούλου" συμμετέχοντας στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της (πρόβες, μαθήματα κλπ) για 14 ημέρες.

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή σε εναρμόνιση με την Κοινή Υπουργική Απόφαση περί απαγόρευσης της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες, αναστέλλει για προληπτικούς λόγους τη διεξαγωγή μαθημάτων.

Επίσης, για 14 ημέρες, αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης τα μαθήματα για όλα τα τμήματα  (παραδοσιακός χορός, πλεκτική, ζωγραφική), του Πολιτιστικού Συλλόγου "Καπετάν Λαχανάς".

Για λόγους πρόληψης αναστέλλονται και σταματούν όλες οι εκδηλώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ, καθώς και οι πρόβες του Χορευτικού Τμήματος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required