31 Μαρ 2020

Συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συμβούλιο Σπαθαραίων - "Η έλλειψη ατομικής ευθύνης και σεβασμού προς το συνάνθρωπο προκαλεί προβληματισμό"

Συνεδρίασε εκτάκτως χτες το τοπικό συμβούλιο Σπαθαραίων, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού  και την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας, με τον πρόεδρο του χωριού να επισημαίνει πως οι ελλιπείς έλεγχοι αλλά και η έλλειψη ατομικής ευθύνης και σεβασμού προς το συνάνθρωπό μας, προκαλούν τον προβληματισμό όλων.

Το Τοπικό Συμβούλιο Σπαθαραίων αποφάσισε:

• Κάτοικοι οι οποίοι μεταβαίνουν από άλλα μέρη της Ελλάδος ή του εξωτερικού, θα υποχρεούνται σε κατ' οίκο περιορισμό για 15 ημέρες, όπως και στην υποχρέωση για τη μη σύναψη άλλων προσώπων που δεν διανέμουν εντός της οικείας τους. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης τους, θα τηρούνται τα προβλεπόμενα και οι ποινικές κυρώσεις. 

Όσοι εξ’ αυτών αντιμετωπίζουν πρόβλημα προμήθειας αγαθών πρώτης ανάγκης ή φαρμάκων, να επικοινωνούν με τους τοπικούς συμβούλους για την εξυπηρέτησή τους.

«Ως Τοπικό Συμβούλιο, ζητούμε τη συνεργασία όλων, όσον αφορά τη λήψη των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοιού, και την ανάγκη περιορισμού διάδοσής του», αναφέρει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required