20 Μαρ 2020

Δήμαρχοι Ανατολικής Σάμου, Χίου και Μυτιλήνης - Ζητάμε τη συνδρομή των αρμοδίων για να προφυλάξουμε και να προφυλαχθούμε

Τη λήψη των μέτρων ατομικής υγιεινής από τους πολίτες ζητούν με κοινή τους δήλωση οι δήμαρχοι Μυτιλήνης κ. Στρατής Κύτελης, Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος και ζητούν τη συνδρομή των αρμοδίων κρατικών υγειονομικών φορέων, αλλά και της Αστυνομίας, ώστε να προφυλάξει όλους. Επιπλέον, τονίζουν την ανάγκη η Πολιτεία να δείξει την έμπρακτη στήριξη και προστασία της στα νησιά μας, μεριμνώντας σε όλα τα μέτωπα, προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση και λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα σε επίπεδο οικονομικό και κοινωνικό.

Η κοινή δήλωση αναλυτικά:

"Σε αυτήν την κρισιμότατη συγκυρία της πανδημίας, πέραν της αναμφίβολης αγωνίας για τη δημόσια υγεία λόγο του κορονοιού, στα νησιά μας ελλοχεύει ακόμα πιο απειλητικός ο κίνδυνος και η αγωνία όλων μας σε σχέση με τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος, καθότι οι ήδη απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στις δομές με τους υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες.

Τούτες, λοιπόν, τις πρωτόγνωρα δύσκολες ώρες, ζητάμε τη συνδρομή των αρμοδίων Κρατικών υγειονομικών φορέων αλλά και της Αστυνομίας, για να προφυλάξουμε και να προφυλαχθούμε. Καλούμε τους πολίτες να δείξουν την ανάλογη υπευθυνότητα λαμβάνοντας μέτρα ατομικής υγιεινής.

MENOYME ΣΠΙΤΙ.

Η Πολιτεία από την πλευρά της πρέπει να δείξει την έμπρακτη στήριξη και προστασία της στα νησιά μας, μεριμνώντας σε όλα τα μέτωπα, προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση και λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα σε επίπεδο οικονομικό και κοινωνικό, λειτουργώντας σαν μια ασπίδα προστασίας για τις ακριτικές μας περιοχές.

Είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε το καθήκον μας στον υπέρτατο βαθμό μέχρι τέλους, αγωνιζόμενοι για τα νησιά μας και τους νησιώτες.1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Στα πλαίσια του ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, και προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες επισκέψεις των κατοίκων στις δημόσιες υπηρεσίες, να δημοσιεύσετε τα e-mail των υπηρεσιών. Θα προσφέρετε τεράστια συμβολή στην προσπάθεια να προφυλάξουμε και να προφυλαχθούμε.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required