12 Μαρ 2020

Πραγματοποίησαν σύσκεψη για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού

Σύσκεψη φορέων με τη συμμετοχή του αστυνομικού διευθυντή, του διοικητή του Νοσοκομείου, εκπροσώπου του Λιμενικού Σώματος, του προϊσταμένου της Πολιτικής Προστασίας της αντιπεριφέρειας Σάμου, της προέδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκπροσώπων του Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Σάμου και εκπροσώπου της Διοίκησης του ΚΥΤ, με θέμα τα μέτρα πρόληψης όσον αφορά την εκδήλωση και τη διασπορά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου.

Υπήρξε ενημέρωση μεταξύ των φορέων για τις μέχρι τώρα ενέργειες που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και σχεδιάστηκε ο κοινός συντονισμός δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη πρόληψη εμφάνισης κρουσμάτων με κοινό μέλημα την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού.


Στα πλαίσια της συνεχούς παρακολούθησης του θέματος και βάσει των οδηγιών του υπουργείου, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη μεταξύ των φορέων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required