24 Μαρ 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βαθύ λόγω κορωνοϊού

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από 21-03-2020 έως και 21-04-2020 στο οδικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του Κωρονοϊού στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στο σύνολο της Επικράτειας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση το Βαθύ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βαρελά, έως και την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βλαμαρής, έως και την συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την κεντρική είσοδο του Κ.Υ.Τ. Σάμου, έως και την συμβολή της με την οδό Βλαμαρής.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δημητρίου Πέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την οδό Δαμιανού, έως και την συμβολής της με την Περιφερειακή οδό.

Πλέον των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στα ανωτέρω καθοριζόμενα σημεία.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required