14 Μαρ 2020

Παντελής Βρουλής - Έκκληση προς τους πολίτες και τους διοικητές των ΚΥΤ για τον κορωνοϊό

Έκκληση σε όλους τους κατοίκους των νησιών του Βορείου Αιγαίου να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Παντελής Βρουλής, τονίζοντας παράλληλα πως οι διοικητές των ΚΥΤ και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν στο  θέμα των μετακινήσεων των μεταναστών, καθώς εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα.

Ο κ. Βρουλής επισημαίνει πως παρόλο που μέχρι σήμερα τα δείγματα όσων εξετάστηκαν ήταν αρνητικά, εκτός από ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Μυτιλήνη, οι κάτοικοι στο Βόρειο Αιγαίο, θα πρέπει να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και παράλληλα να λαμβάνουν όλα τα μέτρα υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τους γύρω μας.

«Θερμή παράκληση προς τους διοικητές των ΚΥΤ και τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ομοίως με τους μετανάστες-πρόσφυγες,που δυστυχώς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στα αστικά κέντρα», τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required