23 Απρ 2020

Παρέδωσε 300 μάσκες στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου

Τριακόσιες μάσκες παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

 Τις μάσκες παρέδωσαν το πρωί της Τετάρτης, 22ας Απριλίου, ο πρόεδρος Γιώργος Αβραμίδης και ο αντιπρόεδρος Θεόφιλος Θεοδοσιάδης για την ενίσχυση των αστυνομικών που βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος κάθε μέρα με τον πρόεδρο να δηλώνει: «Αναγνωρίζοντας ότι τα μέτωπα για τους αστυνομικούς είναι πολλά και οι ανάγκες για υγειονομική κάλυψη των ιδίων και κατ' επέκταση της προστασίας των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγάλες, εξασφαλίσαμε, από δωρεά, τριακόσιες (300) επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες με φίλτρο, προκειμένου να διατεθούν σε κάθε ένα συνάδελφο που υπηρετεί στο Α.Τ. Καρλοβασίου».

Τον πρόεδρο Γιώργο Αβραμίδη, τον αντιπρόεδρο Θεόφιλο Θεοδοσιάδη και την Τ.Δ. ΙΡΑ Σάμου για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά ευχαρίστησε ο διοικητής του  Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου κ. Ανδρέας Βούβουνας, ο οποίος τόνισε πως όλες οι μάσκες θα επιδοθούν άμεσα σε όλους τους αστυνομικούς. 

Τέλος ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου επιφύλαξαν έκπληξη και παρέδωσαν ένα καπέλο κεντημένο με το λογότυπο της ΙΡΑ Σάμου στον διοικητή του  Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required