31 Μαΐ 2020

Με “πρεσβευτή” τον Γιώργο Αυτιά για τη Σάμο - Ξεκινά καμπάνια προβολής των νησιών μας

Διανύοντας τη δυσκολότερη τουριστική σεζόν των τελευταίων δεκαετιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ξεκινά καμπάνια προβολής των νησιών στοχεύοντας κυρίως τον εσωτερικό τουρισμό.Την προβολή των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν, αλλά και για το καλοκαίρι του 2021, επεξεργάζεται το τελευταίο διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Β. Αιγαίου κ. Νίκος Νύκτας.

Ο κ. Νύκτας, τονίζει πως δεν θεωρεί χαμένη τη φετινή τουριστική σεζόν και πως τα νησιά μας έχουν πλεονεκτήματα που μπορούν να δελεάσουν ιδιαίτερα τους βορειοελλαδίτες, όπως οι ασφαλείς παραλίες μας, αφού μπορούν να διασφαλίσουν την μεγάλη απόσταση μεταξύ των λουόμενων. Παράλληλα ο κ. Νύκτας ανέφερε πως αφού ανακοινωθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας για το πώς θα λειτουργήσουν τόσο αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, όσο και τα καταστήματα εστίας, θα ξεκινήσει και η προβολή τηλεοπτικών σποτ, σε τηλεοπτικούς σταθμούς περιφερειακής και πανελλαδικής εμβέλειας, σε site και ραδιόφωνα.



Γιώργος Αυτιάς για τη Σάμο – Ελευθερία Αρβανιτάκη για την Ικαρία

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμο, ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια προβολής που ξεκινά η Περιφέρεια έχοντας θέσει ως ημερομηνία έναρξης προβολής σχετικών σποτ, σε διαδίκτυο και τηλεόραση, την 5η Ιουνίου. Στα σποτ αυτά θα πρωταγωνιστούν γνώριμα πρόσωπα που έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά μας. Τη Σάμο θα εκπροσωπήσει ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς που παρουσιάζει την υψηλότερη σε τηλεθέαση ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Βέβαια, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα αφού χρόνια τώρα, σε καθημερινή βάση, μέσα από την τηλεόραση, και όχι μόνο, μιλάει, περιγράφει, αναφέρεται συνεχώς στη Σάμο. Την Ικαρία θα εκπροσωπήσει μία από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η ικαριακής καταγωγής (εκ μητρός), Ελευθερία Αρβανιτάκη. Την Λέσβο η Ναταλία Γερμανού ενώ για τη Λήμνο έγινε γνωστό πως θα την εκπροσωπήσει ο συνθέτης-τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.



Η επιστολή Μουτζούρη στον Γ. Αυτιά

Στην επιστολή του προς τον Γιώργο Αυτιά, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστας Μουτζούρης, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και της συμφωνίας σας να συμμετάσχετε εθελοντικά και αφιλοκερδώς ως πρεσβευτής της Σάμου αλλά και του Βορείου Αιγαίου για την τουριστική του προβολή, θα θέλαμε κατ’ αρχήν να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά σας...» ενώ σε άλλο σημείο «Τα βίντεο θα λάβουν τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, θα φέρουν το λογότυπο του ΕΟΤ και της Περιφέρειας και θα αποτελέσουν τμήμα της εθνικής καμπάνιας προωθήσεως των ελληνικών προορισμών».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required