25 Μαΐ 2020

Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας

Σήμερα συνεδρίασε, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, για πρώτη φορά, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, με Πρόεδρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Αξιώτη Ιωάννη. 


Σε μια πολύωρη σύσκεψη παρουσία όλων των μελών της Επιτροπής, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, όσο και τα κτηριολογικά θέματα των σχολικών εγκαταστάσεων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Οι εισηγήσεις της νέας Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας αφορούσαν πρωτίστως θέματα σχετικά με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων, την κατανομή των πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες, την επίβλεψη της ανέγερσης των νέων σχολικών μονάδων, την επισκευή, τη συντήρηση ή ακόμη και τη μετεγκατάσταση κάποιων μονάδων, καθώς επίσης και την παρακολούθηση του έργου των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Αξιώτη, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας οφείλει να λειτουργεί υποδειγματικά, με σωστή οργάνωση, προγραμματισμό, σχεδιασμό και συνεργασία των μελών της. Μόνο έτσι τα αποτελέσματα της δουλειάς όλων θα καρποφορήσουν και θα δούμε άμεσες ενέργειες στα σχολεία μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required