31 Μαΐ 2020

Ο σαμιακής καταγωγής Βασίλης Κελλάρης νέος αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου "ΜΗΤΕΡΑ"

Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται για το νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» μετά από την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Μαΐου, η οποία ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με τον κ. Στέφανο Χανδακά να αναλαμβάνει την προεδρία. Στο πλευρό του κ. Χανδακά, από τη θέση του Αντιπροέδρου, ο σαμιακής καταγωγής, κ. Βασίλης Κελλάρης, αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο όραμα του νοσοκομείου, συνεχίζοντας επάξια τα βήματα του πατέρα του, ιδρυτή και προέδρου του «ΜΗΤΕΡΑ», Δημήτρη Κελλάρη.



Σημειώνεται ότι ο κ. Κελλάρης αποτελεί τον νεότερο Αντιπρόεδρο στην ιστορία του νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», θέση εξόχως τιμητική, η οποία έρχεται ως επιστέγασμα της αναγνώρισης του επιστημονικού, αλλά και κοινωνικού του έργου.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Κελλάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και συγκίνηση, να εκλέγομαι στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, στο οποίο ο πατέρας μου είχε αφήσει το προσωπικό του δείγμα γραφής ως πρόεδρος. Ευελπιστώ να φανώ αντάξιος συνεχιστής του έργου του και δεσμεύομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του έργου του ‘ΜΗΤΕΡΑ’».

Ο κ. Βασίλης Κελλάρης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Παθολογία Εγκυμοσύνης Υψηλού Κινδύνου. Κατέχει επίσης, Δίπλωμα Εξειδίκευσης στη Διοίκηση και Οργάνωση Μονάδων Υγείας από το ΕΚΠΑ.

Ο Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βασίλης Κελλάρης έχει μετεκπαιδευθεί στο πεδίο της Υπογονιμότητας και των Μεθόδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ενώ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά σε ένα προσωπικό του όνειρο ζωής, ιδρύοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Be-Live. Η Be-Live δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προοπτική σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο κ. Κελλάρης και οι συνεργάτες τους προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, βοηθώντας εκατοντάδες ζευγάρια που στερούνται των απαραίτητων πόρων και κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές να αποκτήσουν παιδί, με το εγχείρημα να αποκτά υποστηρικτές σε κάθε άκρη της χώρας.

O κ. Κελλάρης είναι μέλος της Ε.Ε.Α.Ι. (Ελληνική Εταιρία Αναπαραγωγικής Ιατρικής), καθώς και της Ε.Λ.Ε.Ι.Υ.Α. (Ελληνική Εταιρία Ιατρών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής). Επιπλέον, αποτελεί μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΚΕΚ για την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required