15 Μαΐ 2020

Μιχάλης Μητσός: Τα προβλήματα πολλά και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό

Ανακοίνωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο δήμος εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Μιχάλης Μητσός, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο δήμος είναι ανοιχτός σε όποιες παρατηρήσεις και υποδείξεις των δημοτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας ότι ο Δήμος στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, με το υπάρχον προσωπικό, δίνει καθημερινά μεγάλη μάχη στο στίβο της καθημερινότητας. 

Τα προβλήματα πολλά αλλά πραγματικά κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό. 

Ο Δήμος αυτή τη στιγμή διαθέτει, για τις ανάγκες της ΔΕ Βαθέος, μόνο 14 άτομα εργατοτεχνικό προσωπικό, τα οποία καθημερινά εργάζονται πυρετωδώς σε όλες τις Κοινότητες για αποκομιδή απορριμμάτων, ύδρευση-αποχέτευση, παραλίες, αγροτική οδοποιία κ.ά. 

Η όποια κριτική γίνεται, είναι ευπρόσδεκτη και μας δίνει το κίνητρο να βελτιωνόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Βεβαίως και στην πορεία αυτή υπήρξαν σαφείς στιγμές δυσκολιών, παραλείψεων και αδυναμιών και είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε τις όποιες παρατηρήσεις και υποδείξεις των δημοτών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required