21 Μαΐ 2020

Σύσκεψη για τον τουρισμό με τους επαγγελματίες του Πυθαγορείου

Σύσκεψη με τους επαγγελματίες του Πυθαγορείου, με πρωτοβουλία της Κοινότητας Πυθαγορείου και του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου, πραγματοποιήθηκε χθες,  στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου. 

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιος Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Βαλκαμλής, Ευάγγελος Καρράς, Μιχάλης Μητσός και κα Δέσποινα Καΐλα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγόρειου, κ. Μάνος Βαλής και μέλη του Συλλόγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Καρβελάς, σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 

Η ατζέντα της σύσκεψης περιείχε θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πυθαγορείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επανεκκίνηση του τουρισμού και σε διάφορες αναπτυξιακές προτάσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Πυθαγορείου και της ευρύτερης περιοχής.  

Οι Αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν, ανά αρμοδιότητα, τους παρευρισκόμενους για τις ήδη πραγματοποιηθείσες ενέργειες τους και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο χρονικό διάστημα. 

«Το όραμα για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας ενώνει! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και με προσήλωση για την επίτευξη αυτού του στόχου», αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required