30 Ιουν 2020

Συγκέντρωσαν 250 χιλιάδες καπάκια για τον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας


Διακόσια πενήντα χιλιάδες καπάκια από πλαστικές συσκευασίες, προκειμένου να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια, έστειλε στον  Σύλλογο Παραπληγικών  και Κινητικά Αναπήρων & Ατόμων με αναπηρία νομού Πέλλας απέστειλε το Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο Σάμου.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος ευχαριστεί τους μαθητές, δασκάλους, και γονείς για την κίνησή τους, καθώς θα καταστεί εφικτή η δωρεάν παραχώρηση αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομα που είναι άπορα, ανασφάλιστα και δεν έχουν τις απαραίτητες προσβάσεις στις προνοιακές αρχές. 

«Σας πληροφορούμε για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου χρειάζονται 540.000 καπάκια, δηλαδή 1 τόνος. Η προσπάθεια που κάνετε να συλλέγετε πλαστικά καπάκια και να μας τα στέλνετε, χάρη στη δική σας βοήθεια και τη στήριξη κάποιων μεταφορικών εταιρειών, έχει αποτέλεσμα να βοηθήσουμε πολλά άτομα ανά την Ελλάδα.  Κάθε φορά που έχουμε αποστολή από εσάς αντλούμε περισσότερη δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε στην ολοκλήρωση του σκοπού μας. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να συλλέγετε καπάκια, γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας ελπίζουν για κάτι καλύτερο», αναφέρει ο Σύλλογος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required