1 Ιουν 2020

Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο με φορείς και Συλλόγους

Σύσκεψη με τους αντιπροσώπους και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων μελών του, των φορέων και των Συλλόγων αυτοαπασχολουμένων, εμπόρων, επιστημόνων του νησιού, πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη, 3 Ιουνίου, στις 7:00 το απόγευμα,  στο Εργατικό Κέντρο, στο Βαθύ.

«Η νέα οικονομική κρίση που επιταχύνεται από την πανδημία, θα πλήξει και πάλι εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, επιστήμονες και αγρότες.  Ήδη όλοι εμείς πληρώσαμε πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρέπει να δεχτούμε να πληρώσουμε ξανά την κρίση τους. Να πληρώσουν κράτος και μεγαλοεργοδοσία.  Κανείς δεν πρέπει να μείνει χωρίς αξιοπρεπές εισόδημα. Κανείς δεν πρέπει να κινδυνέψει με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διακοπές ρεύματος. Η στελέχωση όλων των δημόσιων μονάδων υγείας στο νησί μας με μόνιμο και επαρκές προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή είναι ζήτημα ζωής για όλους μας.  Κανείς να μην είναι μόνος του!», αναφέρει στην πρόσκλησή του το Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Να σημειωθεί πως το Εργατικό Κέντρο Σάμου θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στις 11 Ιουνίου και στο νησί μας ,ενώνοντας τη φωνή του με Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία και Συλλόγους Αυτοαπασχολουμένων και Βιοτεχνών απ’ όλην την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required