28 Ιουν 2020

Νίκος Χαρδαλιάς - Στοχευμένοι έλεγχοι στους ταξιδιώτες με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Στο αεροδρόμιο της Σάμου βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στον αερολιμένα του νησιού, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου στις 1η Ιουλίου.

Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετείχε σε σύσκεψη με φορείς του νησιού και στη συνέχεια, σε δηλώσεις του, τόνισε πως προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ανοίξει ο τουρισμός, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημόσια υγεία.

«Καθίσταται κλιμάκιο υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που θα έχουν την  απόλυτη ευθύνη των τεστ. Θα γίνονται 50 κάθε μέρα. Στοχευμένος έλεγχος από πτήσεις που θα έρχονται, για να διασφαλίσουμε όρους ασφάλειας για ταξιδιώτες και κυρίως για το γενικό πληθυσμό και όλους τους πολίτες εδώ στη Σάμο που θα υποδεχτούν τουρίστες», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.


«Ξεκάθαρη προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι να ανοίξει ο τουρισμός και να στηρίξουμε τα νησιά σε αυτήν την  προσπάθεια. Θα γίνει, όμως, χωρίς καμιά έκπτωση στη δημόσια υγεία. Τα βήματα θα είναι προσεχτικά. Η χώρα μας είναι ένα βήμα μπροστά στη διαχείριση της κρίσης και αυτό πρέπει να το περιφρουρήσουμε με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και την ψυχραιμία που απαιτείται", ανέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required