29 Ιουν 2020

Η επίσκεψη του Κώστα Μουτζούρη στη Σάμο

Υπηρεσιακή επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στις 24 & 25 Ιουνίου. 


Ο Περιφερειάρχης κατά την παραμονή του επισκέφτηκε χωριά της Σάμου και συναντήθηκε με τους τοπικούς αιρετούς και κατοίκους τους, έλαβε γνώση για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ενημέρωσε για την εξέλιξη έργων και τον προγραμματισμό που υπάρχει για τα έργα που εκκρεμούν από την Περιφερειακή Αρχή. 

Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε τους Σπαθαραίους, τον Πύργο, τους Κουμαραδαίους, τους Μαυρατζαίους, τη Χώρα όπου συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Πυθαγορείου κ. Βασίλη Βαλκαμλή, το Καρλόβασι , τα Κοντέικα, τα Κουμέικα, στα οποία υπήρξε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Βολακάκη Δημήτρη και τον πρών Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλή, τον όρμο Κουμείκων, και τον Πλάτανο. 

Στην πόλη της Σάμου πραγματοποίησε συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς της Περιφέρειας, το Προεδρείο της κοινότητας Σαμίων και της κοινότητας Βαθέος παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Διονυσίου Γιώργου. 

Επιπλέον, ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο, τον Λιμενάρχη Σάμου, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Σάμου. Στο Καρλόβασι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Σύλλογο Οδηγών Ταξί της πόλης, ενώ επισκέφτηκε και εντυπωσιάστηκε από το Λαογραφικό Μουσείο Κουμείκων και την εξαιρετικά πετυχημένη προσπάθεια των κατοίκων να δημιουργήσουν ένα τόσο σημαντικό χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς. 


Τέλος, ο κ. Μουτζούρης στα πλαίσια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Παπαϊωάνου και συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας για τη δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων από κοινού στη Σάμο και το Πήλιο το 2021. 

Μετά την επίσκεψή του στη Σάμο ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Μετά από περίπου 20 μέρες βρίσκομαι ξανά στη Σάμο για να γυρίσω τα χωριά, θέλοντας να δείξω την προτεραιότητα που δίνουμε ως Περιφερειακή Αρχή στη φωνή των πολιτών της Περιφέρειάς μας . Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των κατοίκων και από τη μεριά μας χωρίς αμετροεπείς υποσχέσεις και πάντοτε λέγοντας την αλήθεια, κοιτάζοντας στα μάτια να ικανοποιούμε και να επιλύουμε με όσες δυνάμεις έχουμε τα θέματα που προκύπτουν. Σύντομα θα βρίσκομαι πάλι στη Σάμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required