21 Ιουν 2020

Ποιος σκότωσε τη Σάρα;

Χωρίς τέλος είναι τα περιστατικά θανάτωσης ζώων συντροφιάς με φόλες, καθώς στη μακρά λίστα προστίθεται η Σάρα, η οποία εντοπίστηκε στο Ηραίον να ξεψυχά. Το σκυλάκι τον επόμενο μήνα θα υιοθετούνταν από ζευγάρι Γερμανών, οι οποίοι συγκλονισμένοι από το φριχτό τέλος της Σάρας, ζητούν τη σύλληψη του δράστη και προσφέρουν 500 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του ατόμου που με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο της στέρησε τη ζωή.


«Ήταν ήσυχο σκυλάκι, δεν ενόχλησε κανέναν. Ήταν λίγο φοβική, οι εμπειρίες της με τους ανθρώπους δεν ήταν οι καλύτερες Πέρυσι κάποιος την εγκατέλειψε στην περιοχή του Ηραίον. Πεινασμένη, διψασμένη και μόνη προσπαθούσε να επιβιώσει. 

Σιγά σιγά γνώρισε άλλα αδέσποτα στο Ηραίον και άρχισε να κάνει φιλίες. Μερικοί φιλόζωοι της έδωσαν τακτικά φαγητό. Η ζωή ξεκίνησε πάλι για τη Σάρα. Τον περασμένο Αύγουστο μέλη του σωματείου μας την μάζεψαν για στείρωση, δεν ήταν εύκολο, επειδή η Σάρα ήταν λίγο καχύποπτη, αλλά τα κατάφεραν. Σε όλη την διάρκεια της ανάρρωσης της στο καταφύγιο ήταν μελαγχολική και στεναχωρημένη, της έλειψαν οι φίλοι και το περιβάλλον της. Τι χαρά, όταν μπορούσε να γυρίσει στο Ηραίον και να συναντήσει ξανά τους φίλους της! 

Γερμανοί τουρίστες την ερωτεύτηκαν και προγραμμάτισαν να την πάρουν μαζί τους τον επόμενο μήνα… Όχι πια. Κάποιος ‘συμπολίτης’ μας αποφάσισε αλλιώς, προχτές τη νύχτα της έδωσε φόλα – τα ξημερώματα την βρήκαν φίλοι της, τρέμοντας και βγάζοντας αφρούς. Φρικάραν με το μαρτύριο της Σάρας, χωρίς την δυνατότητα να την βοηθήσουν. Για ώρες βασανιζόταν η Σάρα», αναφέρει  το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Επιπλέον, το Φιλοζωικό Σωματείο απευθύνει έκκληση σε όλους να δώσουν πληροφορίες στις αρμόδιες αρχές ή ακόμα και ανωνύμως στο Σωματείο, ώστε η πράξη αυτή να μη μείνει ατιμώρητη.

"Αυτοί, που δεν πρόκειται να σιωπήσουν είναι οι Γερμανοί τουρίστες. Δεν πρόκειται να σιωπήσουν να μιλάνε για το φρικτό έγκλημα στην αγαπημένη Σάρα τους. Προσφέρουν 500 ευρώ σε όποιον βοηθήσει για την σύλληψη του δολοφόνου", καταλήγει το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required