23 Ιουν 2020

Συνεργασία Χρήστου Χατζηχριστοδούλου με τον δήμαρχο Ικαρίας

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" Χρήστος Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ικαρίας, Νίκο Καλαμπόγια, την Πέμπτη, 18 Ιουνίου, στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας. Σκοπός της προγραμματισμένης αυτής συνάντησης ήταν η συνεργασία επί θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο σχεδιασμός κοινών δράσεων που θα μπορούσαν να οργανωθούν μεταξύ των Δήμων του νομού μας. 

Ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, ενημέρωσε τον δήμαρχο Ικαρίας σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και την παρελθούσα λειτουργία της ΠΕΔ. Ο δήμαρχος Ικαρίας εκτός από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ είναι και ο νέος πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΔ στη Σάμο. 

Η συνεργασία απέβη άκρως εποικοδομητική, με κεντρικούς άξονες την κοινή πορεία των Δήμων μας και την αρωγή που θα μπορούσε να προσφέρει η ΠΕΔ προς τους Δήμους του νομού μας. Κοινός παρονομαστής στη σκέψη των δυο συνομιλητών είναι η ανάγκη για σταθερή και διαρκή συμπόρευση των γειτονικών νησιών, με στόχο την ευημερία των πολιτών του νομού μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required