6 Ιουν 2020

Ποδηλατοβόλτα στα σοκάκια του Κοκκαρίου

Βόλτα με το ποδήλατο απόλαυσαν χθες τα μικρά παιδιά στο Κοκκάρι, σε συνέχεια της ποδηλατοβόλτας που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στην πόλη της Σάμου.

Χθες, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το ποδήλατο είχε την τιμητική του και τα παιδιά απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι εκτός από μέσο μετακίνησης, το ποδήλατο αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας και άθλησης. 

Παρόντες στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Διονυσίου με στελέχη του Δήμου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου, κος Γαλανής Δημήτρης με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά για την ενεργό συμμετοχή τους. 
Στο τέλος ο κος Σιγανός Μανόλης μίλησε για ασφαλή οδήγηση, δίνοντας κίνητρα στα παιδιά να χρησιμοποιούν το ποδήλατο ολοένα και περισσότερο. 

«Ευχή και προσδοκία να υιοθετήσουμε τον εναλλακτικό αυτό τρόπο μετακίνησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρωγό στις προσπάθειες αναβάθμισης για ασφαλείς ποδηλατοδρόμους και υποδομές», αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required