30 Ιουν 2020

Η επίσκεψη εργασίας του Κώστα Μουτζούρη στην Ικαρία

Επίσκεψη εργασίας στην Ικαρία πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στις 26 & 27  Ιουνίου. 


Ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και τον οικίσκο που τοποθέτησε η Περιφέρεια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ως προσωρινό χώρο για τυχόν κρούσματα κορωνοϊού και συναντήθηκε με την προϊσταμένη ιατρό, κα Καλλιόπη Καττέ. 

Στον Αρμενιστή συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους της ομάδας «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Ραχών. 

Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στο υπό κατασκευή έργο Γέφυρα Χάλαρη- Να, επισκέφτηκε τον δρόμο Φραντάτο –Στελί και τον δρόμο Πλαγιά -Άγιο Κήρυκο και στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας με τους υπαλλήλους του Επαρχείου Ικαρίας. 

Σε καλό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ικαρίας, κ. Νίκο Καλαμπόγια και τους Αντιδημάρχους.


Συναντήθηκε, επίσης, με εκπροσώπους φορέων του νησιού, εκπροσώπους της αθλητικής ομάδας «ΙΚΑΡΟΣ» και με κατοίκους των Θέρμων Ικαρίας. 

Το Σάββατο ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Αλιευτικό καταφύγιο Μαγγανίτη, την προβλήτα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και την προβλήτα του Φάρου Ικαρίας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required