23 Ιουν 2020

Επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Σάμου ο Γιώργος Ζαρχανής

Τον τίτλο του επίτιμου μέλους στον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας, κ. Ζαρχανή Γεώργιο, για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του προς τα μέλη της Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου για την καλύτερη επίτευξη των σκοπών του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας'' και τη σημαντική βοήθεια μέσα από διαδικασίες κοινωνικής και πολιτιστικής διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ των μελών της ΙΡΑ Σάμου και Καρδίτσας, απένειμε τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου, Γιώργου Αβραμίδη και την παρουσίαση όλων των παρισταμένων στην εκδήλωση. Ακολούθησε χαιρετισμός από το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ κ. Αμυρσώνη Γιακουμή, που ακούραστα συνεχώς προσφέρει, καταθέτοντας και σχετικές προτάσεις στα πλαίσια του ''servo peramikeko - Υπηρετώ δια της φιλίας''. 

Την εκδήλωσή τίμησε, επίσης, με την παρουσία του και ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Φωκίδος, κ. Λαμπαδάρης Ιωάννης.


«Το ήθος, η συνέπεια του χαρακτήρα του και προπάντων η ορθή και δίκαιη κρίση του αποτελούν για όλους παράδειγμα προς μίμηση», αναφέρει η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΙΡΑ Καρδίτσας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required