26 Ιουλ 2020

Π.Ε. Σάμου - Εξυπηρέτηση κοινού με τηλεφωνικό ραντεβού ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με τηλεφωνικό ραντεβού ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εξυπηρετούνται οι πολίτες, για 14 ημέρες,  στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε στέλεχος της αντιπεριφέρειας.


Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Με την γνωστοποίηση της από 25ης Ιουλίου επιδημιολογικής έκθεσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην οποία μεταξύ των κρουσμάτων που ανιχνεύτηκαν περιλαμβάνεται και υπηρεσιακό στέλεχος της ΠΕ Σάμου, άμεσα εκτελέστηκε προληπτική απολύμανση κατά του κορωνοϊού, σε όλο το κτιριακό συγκρότημα της Αντιπεριφέρειας επί της οδού Δερβενακίων, όπου συστεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες. 

Τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες και τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση διάχυσης της πανδημίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Παντελής Βρουλής εξέδωσε την με αρ. οικ.711/25-07-2020 απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία της ΠΕ Σάμου την Δευτέρα 27η Ιουλίου. 

Από την Τρίτη 28η Ιουλίου η εξυπηρέτηση του κοινού στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου θα γίνεται αποκλειστικά με τηλεφωνικό ραντεβού ή μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και για χρονικό διάστημα 14 ημερών. Οι συμπολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:


Για την πρόσβαση στα γραφεία θα εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτικής Προστασίας, των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου όπως ισχύουν και η προσέλευση θα γίνεται φορώντας μάσκα, γάντια και τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required