2 Ιουλ 2020

Ξεκινούν πτήσεις από Δανία για Σάμο. Στον «αέρα» η Σουηδία

Ανοίγει επιτέλους η σκανδιναβική αγορά στη Σάμο, φέρνοντας καλά νέα για μία σειρά ξενοδοχείων, όλων των κατηγοριών, σε όλο το νησί. Όπως ενημέρωσε σήμερα το τουριστικό γραφείο Rhenia Tours ξεκινούν από τις 18 Ιουλίου εβδομαδιαίες πτήσεις από Δανία. Ο Tour Operator Apollo αποφάσισε να φέρνει με τη SAS εβδομαδιαία 168 Δανούς από Κοπεγχάγη.

Να σημειωθεί ότι στον αρχικό προγραμματισμό του apollo ήταν και πτήση από Στοκχόλμη με 180 Σουηδούς την εβδομάδα, που δυστυχώς φαίνεται να ακυρώνεται μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης πριν μερικές μέρες να απαγορέψει πτήσεις από Σουηδία προς Ελλάδα. 
Να σημειώσουμε ότι η σκανδιναβική αγορά είναι η μεγαλύτερη στη Σάμο και η ύπαρξή της καθοριστική για τον τουρισμό του νησιού, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως το Πυθαγόρειο. 
Πρόκειται για επιτυχία, έστω και αν πρόκειται για ένα μικρό πρόγραμμα για το 2020, αφού μετά την απόφαση της TUI Σκανδιναβίας να ακυρώσει όλο το πρόγραμμα της στη Σάμο υπήρχαν φόβοι στους τουριστικούς επαγγελματίες ότι θα χανόνταν όλη η σκανδιναβική αγορά για το νησί μας. Ευτυχώς που το Apollo διέψευσε τις φήμες. 
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το μέχρι στιγμής στοιχεία οι αγορές που ανοίγουν στη Σάμο είναι οι Γερμανοί, Ολλανδοί, Σκανδιναβοί και οι Σλοβένοι. Όλες οι υπόλοιπες χώρες φαίνεται να ακυρώνουν τα προγράμματά τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required