26 Ιουλ 2020

Απόλαυσε Σάμο ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Bruce Grossman

Φωτο.: "Σαμιακόν Βήμα"
Στη Σάμο βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος Bruce Grossman συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Elsa. Βρίσκονται στη χώρα μας με την εντυπωσιακή, υπερπολυτελή θαλαμηγό τους «Forever One», που όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του, ονόμασε έτσι το σκάφος για τη σύζυγό του Έλσα.


Η περιουσία του γνωστού δισεκατομμυριούχου υπολογίζεται σε 1,5 δις. δολάρια. Να σημειωθεί ότι η θαλαμηγός και το πλήρωμά της πέρασαν το lockdown, λόγω πανδημίας, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, ενώ το ζευγάρι ήταν πάνω στη θαλαμηγό, στις αρχές Ιουλίου, όταν αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ζεύγος Μπρους και Έλσα Γκρόσμαν (Φωτο.: boatinternational.com)
Η εταιρεία Arca Continental, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος ο γεννημένος το 1947 Μπρους Γκρόσμαν, θεωρείται η 2η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca-Cola στην Λατινική Αμερική και 3η στον κόσμο.



Η θαλαμηγός  "Forever One" στο λιμάνι Πυθαγορείου

Απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στη Σάμο 

Η Σάμος επελέγη την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, όπου η θαλαμηγός αγκυροβόλησε ανοιχτά της Μουρτιάς, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους στην περιοχή ενώ την επόμενη μέρα, Σάββατο, 25 Ιουλίου, το «Forever One» έδεσε στο λιμάνι Πυθαγορείου. To ζεύγος αποβιβάστηκε στη συνέχεια πραγματοποιώντας μια μίνι περιοδεία στην περιοχή, που σύμφωνα με πληροφορίες, τους δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Επισκέφθηκαν το ναό της Ήρας στο Ηραίον, το Ευπαλίνειο Όρυγμα και το μοναστήρι της Παναγίας Σπηλιανής στο Πυθαγόρειο. Τις βραδινές ώρες, για το δείπνο τους, επέλεξαν εστιατόριο της παραλιακής. Το πρωί της Κυριακής, 26/7, η θαλαμηγός αναχώρησε με προορισμό το Αγαθονήσι.

Φωτο.: boatinternational.com


Η θαλαμηγός «Forever One»

Η 55 μέτρων υπερπολυτελής θαλαμηγός, αξίας 40.000.000 δολαρίων, παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2014. Με ταχύτητα 16 κόμβων, ακτίνα ταξιδιού 4.200 ναυτικά μίλια και 12μελές πλήρωμα, ταξιδεύει το ζεύγος Γκρόσμαν και τους προσκεκλημένους του στα ωραιότερα μέρη του πλανήτη.

Φωτογραφίες παρουσίασης της θαλαμηγού: boatinternational.com












Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required