28 Ιουλ 2020

Ο CEO του Tour Operator APOLLO συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γ. Στάντζο

Τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο κ. Leif Vase Larsen, CEO του Tour Operator APOLLO και μέλος του International Board της DER Touristik, συνοδευόμενος από τον τουριστικό πράκτορα κ. Δημήτρη Κασμιρλή γραμματέα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Ν. Σάμου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού, κα Δέσποινα Κάιλα και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Τη συζήτηση απασχόλησε η εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό.

Ο κ. Larsen ανέφερε ότι η Σάμος είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός για τους Σκανδιναβούς, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώντας μια από τις πρώτες επιλογές διακοπών, διότι είναι ένα πολύ όμορφο νησί με πληθώρα δραστηριοτήτων, όμορφο φυσικό περιβάλλον, παράδοση, γαστρονομία, πολιτισμό και καλές τιμές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αύξηση των αφίξεων από Σκανδιναβία, σύμφωνα με τον κ. Larsen, είναι να υπάρξουν νέες τουριστικές υποδομές ή να ανακαινισθούν οι ήδη υπάρχουσες και να βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εν συνεχεία ενημερώθηκε για τις προωθητικές κινήσεις που γίνονται στον Δήμο για ενίσχυση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος του νησιού, καθώς επίσης και για το νέο εργαλείο του Δήμου, τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.samosexplore.com, μέσω της οποίας παρουσιάζεται η Σάμος ως μια βιωματική εμπειρία, ως ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required