17 Αυγ 2020

Το Πάνδροσο επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Την κοινότητα του Πανδρόσου επισκέφτηκε την Τετάρτη, 12 Αυγούστου, η "Ανατροπή", όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας, Εμμανουήλ Καλατζή. 


Συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του Δήμου και των κοινοτήτων, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που θα έδιναν πνοή και ώθηση σε όλες οι κοινότητες. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφασίστηκε η πρόταση της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" για την δημιουργία ενός Γενικού Λυκείου στη δημοτική ενότητα του Πυθαγορείου. 

«Το Πάνδροσο είναι από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας και η συγκεκριμένη υλοποίηση σίγουρα θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα· στήριξη των νέων ανθρώπων, ίσες ευκαιρίες προς όλους, θεμελίωση σωστών βάσεων προκειμένου να μην ερημώσουν οι μικρές κοινότητες», αναφέρει η παράταξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required