14 Σεπ 2020

Από 16-22 Σεπτεμβρίου η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στους δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου


Από 16-22 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στους δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, με θέμα «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους».

Ο δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει πως η φετινή εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα λάβει χώρα σε ιδιαίτερα νέες συνθήκες με γνώμονα τη διασφάλιση όλων των απαραίτητων μέτρων που θεσπίζονται από την πολιτεία, την τήρηση της «κοινωνικής απόστασης» και την ενεργοποίηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης. 

«Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και αυτή τη χρονιά θα συμβάλλει το μέγιστο δυνατό, προκειμένου να σχεδιάσει ασφαλείς και αισιόδοξες δράσεις που θα προβάλλουν την αναβάθμιση της ποιότητας του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.  Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους καλλιτέχνες ζωγράφους και φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους και τις φωτογραφίες τους, με θέμα «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους», καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου 2020, στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη της πόλης της Σάμου. Για περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Τουρισμού και Πολιτισμού στα εξής τηλέφωνα, 2273350141 & 2273350117».

Στην Ευρωπαϊκη Εβδομάδα Κινητικότητας θα συμμετάσχει και ο δήμος Δυτικής Σάμου Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με θέμα το περπάτημα, την ασφαλή οδήγηση, το ποδήλατο, τη συλλογική μετακίνηση και ομιλίες σε μαθητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required