8 Σεπ 2020

Δ. Κασμιρλής: Αψυχολόγητη η απόφαση της Ολλανδικής Κυβέρνησης

Στο θέμα της απόφασης της Ολλανδικής κυβέρνησης αναφέρθηκε σήμερα στο Ραδιοφωνικό σταθμό «Αρμονία 103,2» ο Γραμματέας του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Σάμου, κ. Δημήτρης Κασμιρλής, που έκανε λόγο για αψυχολόγητη ενέργεια.


«Η Κυβέρνηση της Ολλανδίας θεωρεί τα ελληνικά νησιά πορτοκαλί ζώνη, που σημαίνει πως όποιος γυρίζει πίσω θα μπαίνει σε 10ήμερη καραντίνα. Πρακτικά η Ολλανδική Κυβέρνηση απαγορεύει τα ταξίδια στα νησιά και την ίδια ώρα επιτρέπει τα ταξίδια σε Αθήνα και Χαλκιδική. Η Σάμος είχε 3 κρούσματα και πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν σε άλλα νησιά, όπως τη Μύκονο», είπε ο κ. Κασμιρλής και τόνισε πως από τις 13 πτήσεις εβδομαδιαίως οι 7 προέρχονται από Ολλανδία.

«Πολλές επιχειρήσεις θα αρχίσουν να κλείνουν, καθώς κάποιες περιοχές «ζουν» αποκλειστικά από τους ολλανδούς τουρίστες», είπε και επεσήμανε πως ο Σεπτέμβριος φαίνονταν καλύτερος από τον Ιούλιο και Αύγουστο, κάτι  που πλέον ανατρέπεται λόγω της απόφασης της Ολλανδικής Κυβέρνησης, που είχε ως συνέπεια να ακυρώνονται από νωρίς το πρωί προγραμματισμένα ταξίδια ολλανδών στο νησί μας.

«Γιατί πρέπει να γίνει πρώτα το κακό και μετά να τρέχουμε; Το υπουργείο Τουρισμού δεν είναι σε επικοινωνία με αυτές τις χώρες που πετούν προς Ελλάδα; Δεν ξέρει τι θα γίνει; Δεν φροντίζει να ενημερώνεται προκαταβολικά; Πρέπει πρώτα να γίνει το κακό και μετά να τρέχουμε να μαζέψουμε ότι μαζεύεται;», είπε ο κ. Κασμιρλής και χαρακτήρισε αψυχολόγητη την απόφαση, που περιλαμβάνει τη Σάμο με 3 μόλις κρούσματα και όχι την Αθήνα ή τη Χαλκιδική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required