30 Σεπ 2020

Κατάληψη στα γυμνάσια της πόλης

Σε κατάληψη των γυμνασίων προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του 1ου, 2ου και Μουσικού Γυμνασίου.


Οι μαθητές από νωρίς το πρωί απέκλεισαν την κεντρική είσοδο της σχολικής μονάδας, έχοντας ως αιτήματα:

 

Να λυθεί το θέμα με την πολύωρη χρήση μάσκας που δυσκολεύει το μάθημα. Μικρότερες διδακτικές ώρες επαρκή διαλείμματα.

 

Μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη στην κατεύθυνση των 15 μαθητών στην τάξη.

 

Προσλήψεις καθηγητών  καθαριστριών.

 

Με ευθύνη υπουργείου Παιδείας, Περιφερειών και δήμων να βρεθούν κατάλληλοι χώροι για σχολεία με σοβαρά κτιριακά μαθήματα.

 

Ασφαλείς, συχνές και δωρεάν μεταφορές για τους μαθητές.

 

Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων.

 

Καμία σκέψη για κάμερες στις σχολικές αίθουσες. 

 

Να εξασφαλιστούν οι όροι για να πραγματοποιηθούν οι σχολικές εκδρομές ή έστω άλλες ψυχαγωγικές εκπαιδευτικές μαθητικές δραστηριότητες.

 

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Βλέπουν τους εαυτούς τους αυριανούς πρωθυπουργούς. Αφού το κατάφερε ο μέτρ των καταληψιών Τσίπρας γιατί όχι και αυτοί. Για τις καθαρίστριες ελάτε να τα ξαναπούμε όταν πάτε φαντάροι και αναλάβετε υπηρεσίαν στην "καλλιόπη".Και στην "καλλιόπη" σας βλέπω να αποκτάτε μονιμότητα και ειδικότητα, διότι τα τούβλα σαν και σας, ακόμα και τα έξυπνα, πάντα τούβλα θα είναι! και η θέση τους θα είναι στην "καλλιόπη". Την πλειοψηφία των παιδιών που θέλουν ανοικτα τα σχολεία ποιός θα τα προστατέψει απο τα κατευθυνόμενα και εκκολαπτόμενα αριστερόστροφα φασιστοειδή;;Ζητάνε έναν εκπαιδευτικό για κάθε μαθητή κατά το χουντικό κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο,ζητάνε καινούργιες αίθουσες, ζητάνε εκδρομές, χωρίς να αναλογίζονται πως οι γονείς τους έχουν ανεβάσει το χρέος στις εφορίες στα 120 δις. Άντε ν'αρχίσει το ντουφεκίδι με τους γείτονες για να σφίξουν οι ευαίσθητοι πρωκτοί των καταληψιών.Οι βάσεις εισαγωής στο μαθηματικό Καρλοβάσου δείχνει με τι ντενεκέδες έχουμε να κάνουμε.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required