24 Σεπ 2020

Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη με το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου Μιχάλη Πολυπαθέλλη. 

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού», σε πρώτη φάση για το Amber Alert Hellas και την ένταξη της στο δίκτυο του Οργανισμού στο οποίο συμμετέχουν 57 φορείς κρατικοί, ιδιώτες και εθελοντές. 

Ο κ. Γιαννόπουλος εξήγησε την αναγκαιότητα στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ανηλίκου λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των φορέων στην προσπάθεια αυτή. 




Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για την προσφορά του ίδιου και του Διοικητικού Συμβουλίου, όχι μόνο στο θέμα του Amber Alert αλλά γενικότερα για το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει στην κοινωνία, τονίζοντας πως η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει την προστασία των παιδιών και όχι μόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required