17 Σεπ 2020

Τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ πραγματοποίησε το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Σάμου , στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των μελών τους, διοργάνωσε την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι – πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, ειδικό γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών. 


Την ημερίδα προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γεώργιος Κυριαζής, ο οποίος επισήμανε το έργο της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους και την ανάγκη συμμετοχής στο πρόγραμμα όσων επιχειρήσεων έχουν πληγεί, ώστε να καταστούν βιώσιμες. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν αρκετοί επιχειρηματίες της Σάμου. 

Στη συνέχεια ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης αναφέρθηκε στη διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας και υποβολής της αίτησης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις όσων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορεί να βρει κανείς στον ιστότοπο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required