11 Σεπ 2020

Ζητά τη δημιουργία θάλαμου αποσυμπίεσης στο νοσοκομείο Σάμου

Τη δημιουργία θάλαμου αποσυμπίεσης στο νοσοκομείο Σάμου, ζητά με επιστολή του προς τον βουλευτή του νομού και τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος του νησιού μας, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Μανώλης Κάρλας.


Στην επιστολή του ο κ. Κάρλας αναφέρεται στο έργο της δημιουργίας του καταδυτικού πάρκου στον Μαραθόκαμπο, επισημαίνοντας πως υπήρχε προγραμματισμός από τον ενιαίο δήμο Σάμου για ακόμα ένα πάρκο στην περιοχή Κέρβελη και παράλληλα προσθέτει και την ανάδειξη της περιοχής του αρχιπελάγους των Φούρνων σε υποθαλάσσιο πάρκο.

«Όλα αυτά αναδεικνύουν την περιοχή μας σε πόλο σημαντικό εναλλακτικού τουρισμού, που όμως για να ευδοκιμήσει χρειάζονται και υπερθαλάσσιες υποδομές. Η ίδρυση λειτουργίας μονάδας αποσυμπίεσης στο νοσοκομείο Σάμου θα υποστηρίξει θεμελιακά τον καταδυτικό τουρισμό στο νησί μας με την εμπιστοσύνη κα την ασφάλεια που θα εκπέμπει τοπικά, εθνικά και παγκόσμια», αναφέρει ο κ. Κάρλας και προσθέτει πως λόγω της γεωγραφικής της θέσης, η Σάμος θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Και καταλήγει: «Είναι ανάγκη να γίνουν ενέργειες από τώρα, ώστε η λειτουργία του καταδυτικού πάρκου στον Μαραθόκαμπο να συμπέσει με τη λειτουργία της Μονάδας αποσυμπίεσης, πράγμα που θα απογειώσει την ελκυστικότητα των νησιών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required