23 Σεπ 2020

Σε Σάμο και Ικαρία ο Γιάννης Σπιλάνης

Ξεκινά την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, η επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών», κ. Γιάννη Σπιλάνη, στην Ικαρία, με στόχο να συνεχίσει τη συζήτηση σχετικά με τους αναπτυξιακούς άξονες των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, δίνοντας έμφαση στον «Θερμαλισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας», διάλογο που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα σε Χίο και Λήμνο.

Στην Ικαρία, όπου θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή, με φορείς, παραγωγούς, επιχειρηματίες και πολίτες, ενώ θα συμμετάσχει σε δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις:

- τη Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 7.30, στα Θέρμα με θέμα «Θερμαλισμός και Τουρισμός Ευεξίας» και

- τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στον Άγιο Δημήτρη Ραχών, με θέμα «Μακροζωϊα, ευζωϊα και ευεξία: μια αναπτυξιακή προοπτική για την Ικαρία».

Ο κ. Σπιλάνης στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Σάμο όπου θα παραμείνει από την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, μέχρι και την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου.

«Η συζήτηση για τους αναπτυξιακούς άξονες της Περιφέρειας συνολικά, αλλά και κάθε νησιού ξεχωριστά, καθώς και η εξειδίκευση σε έργα και δράσεις είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, αφού έχει ξεκινήσει η περίοδος για τη σύνταξη των νέων αναπτυξιακών προγραμμάτων για τη δεκαετία 2020-2030», αναφέρει η Συμπαράταξη Πολιτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required