7 Σεπ 2020

Συνάντηση με την ΕΛΜΕ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ανατολικής Σάμου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Γεωργίου Στάντζου, με τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Σάμου, κ. Σεβαστό (Τάκη) Διαμαντίδη, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Καρράς Ευάγγελος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αξιώτης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ κ. Βογιατζής Κωνσταντίνος. 


Έγινε διαλογική συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Κοινή στρατηγική όλων των φορέων είναι η καλή συνεργασία και η αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος της σχολικής κοινότητας, ιδιαίτερα κατά τη χρονική περίοδο αυτή, όπου όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που προκύπτουν από την πανδημία του COVID -19. 

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Σάμου, κατέθεσε ανακοίνωση-υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο, αναφέρονται στις ελλείψεις του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τα αυξημένα μέτρα προστασίας που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, τον αριθμό των παιδιών ανά τμήμα, τις ανάγκες σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία, την αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση κ.ά.


1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Αφού υπάρχουν τόσες διαφωνίες, τόσα αν, τόσοι φόβοι, τόσα πως και γιατί, ως πρός το άνοιγμα των σχολείων, προτείνω. 1. Να μην ανοίξουν καθόλου, γυμνάσια, δημοτικά, νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, δημόσια και ιδιωτικά. 2. Να καραργηθούν οι άδειες ειδικού σκοπού. 3. Να απολυθούν όλες οι εργαζόμενες μητέρες και να καθήσουν σπιτάκι τους να προσέχουν τα βλαστάρια τους. 4. Να ενταχθούν στο σύστημα της αναστολής οι εκπαιδευτικοί, για όλο τον χρόνο. 5. Αν χαθεί και μια εκπαιδευτική χρονιά δεν θα είναι η συντέλεια του κόσμου.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required