4 Σεπ 2020

Συναντήθηκαν ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου κ. Γεωργίου Στάντζου, με το Προεδρείο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αρχοντούλης Ιωάννης, η Αντιπρόεδρος κ. Πολυζωγοπούλου Χρύσα, η Γραμματέας κ. Λαμπρινού Ανδριανή, και η Ταμίας κ.Τσελέπη Αικατερίνη. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Διονυσίου Γιώργος, Καρράς Ευάγγελος και Μητσός Μιχάλης, ο Πρόεδρος, κ. Αξιώτης Ιωάννης και το μέλος, κ. Παναγιώτου Αντώνιος, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και ο Πρόεδρος της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Γαρουφαλής Εμμανουήλ. 

Έγινε διαλογική συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στο ότι κάθε ένας θεσμός χωριστά και όλοι μαζί στα πλαίσια της καλής συνεργασίας να συμβάλουν ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και απασχολούν τη σχολική κοινότητα και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. 

Επιπροσθέτως ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στην προσαρμογή εκπαιδευτικών, παιδιών και γονέων στις νέες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID -19, έτσι ώστε όλοι να είναι ασφαλείς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required