15 Σεπ 2020

Συναντήσεις και επαφές για τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη

Με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη
Με επισκέψεις στην πρωτεύουσα και προγραμματισμένες συναντήσεις ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ.Λυμπέρης Αλέξανδρος ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με σημαντικά αποτελέσματα για τον Δήμο Δυτικής Σάμου.


· Εντάχθηκαν και αποπληρώθηκαν υποχρεώσεις προς προμηθευτές και δικαστικές αποφάσεις που κληρονόμησε ο Δήμος από παρελθόντα έτη ύψους 510.000 ευρώ.

· Έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων και την προμήθεια εξοπλισμού που είχαν ενταχθεί στα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΙΙ για τα οποία επιβάλλεται συνεχής παρακολούθηση.

· Έγινε ενημέρωση και συνεννόηση για τα έργα που έχουν υποβληθεί αλλά και πρόκειται να υποβληθούν στις προσκλήσεις του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

· Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη Χάρη και τον Υφυπουργό κ. Κόνσολα Μάνο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον χειρισμό και την στρατηγική του τουρισμού.

· Συνοδευόμενος από τεχνικό και νομικό σύμβουλο συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακίνητων Δημοσίου πρώην ΚΕΔ) για την διευθέτηση του γνωστού προβλήματος του ακινήτου Βeach Front για το οποίο ο Δήμος καλείται να καταβάλλει οφειλές προηγουμένων διοικήσεων προς το δημόσιο ύψους 259.000 ευρώ. Ήδη για το θέμα αυτό έχουν δρομολογηθεί δικαστικές διαδικασίες.

· Τέλος σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο του Πειραιά, ο δήμαρχος κος Λυμπέρης απεύθυνε πρόσκληση στο δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη Ιωάννη να επισκεφθεί τον Δήμο  (από τον οποίο έλκει και η καταγωγή του), με απώτερο σκοπό την αδελφοποίηση των δύο Δήμων που τόσα κοινά τους συνδέουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required