2 Σεπ 2020

Με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου συναντήθηκε η "Ανατροπή"

Με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, συναντήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ανατροπή", Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακρά και Στέλιος Βακρά, με κύριο σκοπό τη συζήτηση διαφόρων θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης.


Η συζήτηση κύλησε σε ένα πνεύμα συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων. Ζητήθηκε ενημέρωση για έργα που είναι έτοιμα να υλοποιηθούν, όπως ο περιφερειακός δρόμος Πυθαγορείου-Χώρας, η γέφυρα στα Πλατανάκια, ο δρόμος Αγίου Κωνσταντίνου. 

Επίσης, έγινε ενημέρωση για έργα που πρέπει να δρομολογηθούν, όπως το αλιευτικό καταφύγιο στο Ηραίο, στο Κοκκάρι και στον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς και το έργο που αφορά την προστασία του Αγίου Κωνσταντίνου από την θάλασσα. 

Συζητήθηκε, τέλος, η μελλοντική λειτουργία και χρήση του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου. Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" έκλεισε την συζήτηση, ενημερώνοντας την Αντιπεριφέρεια και ζητώντας συγχρόνως βοήθεια και στήριξη για τη δημιουργία σφαγείου στο νησί και τη δημιουργία του Γενικού Λυκείου στη δημοτική ενότητα Πυθαγορείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required