10 Σεπ 2020

Ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις στα σχολεία του δήμου Ανατολικής Σάμου

Στο πλαίσιο της ομαλής έναρξης της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, Γεώργιου Στάντζου, με τις διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ.κ. Εμμανουηλίδου Αλεξάνδρα και Τσιαμήτρου Σταυρούλα. 


Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα αναφορικά με την ασφαλή έναρξη και διεξαγωγή της σχολικής χρονιάς, σε πλαίσιο γόνιμου και παραγωγικού διαλόγου με κοινό σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. 

Συμφωνήθηκε πως, ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στην προσαρμογή εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στις νέες υγειονομικές συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας Covid-19. 


Επιπροσθέτως, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει ότι, από σήμερα ξεκίνησαν οι διαδικασίες απολυμάνσεων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας (παρατίθεται το πρόγραμμα) και αύριο πρόκειται να διανεμηθεί υγειονομικό υλικό (προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά) που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος, σε όλες τις σχολικές μονάδες. 

Τέλος, θα διανεμηθούν οι προστατευτικές μάσκες που θα διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και η ΚΕΔΕ, καθώς και τα ατομικά δοχεία νερού σε μαθητές δημοτικού (προσφορά του Ιδρύματος Αθ. Λασκαρίδη), άμεσα μετά την παραλαβή τους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required